A WebShop üzemeltetője és felelős annak tartalmáért:

ICBxLABS Handels GmbH
Sechshauser Straße 48 / 3. OG
Ausztria 1150 Bécs

Ügyvezető: Péter R. Maier | Internet: www.icbxlabs.com | Mail: office@icbxlabs.com
Kereskedelmi nyilvántartási szám: FN 520367 x | Cégbíróság: Bécsi Kereskedelmi Bíróság
UID: ATU75005316

Kereskedelmi hatóság: Magistratisches Bezirksamt 5. kerület, Rechts Wienziele 105, 1050 Bécs

Bejegyzett kereskedelmi tevékenység: Növényi kivonatok előállítása és kereskedelme, valamint azok védelmi jog alá helyezése.

Kereskedelmi előírások: Kereskedelmi szabályok (www.ris.bka.gv.at) Hatóság a ECG: 8. kerületi Önkormányzati hivatal, Amtshaus Wipplingerstraße 8, 1010 Bécs

A médiafelület alapvető iránya: Ez a weboldal információkat szolgáltat cégünk termékeiről és szolgáltatásairól. Médiatulajdonos és kiadó: ICBxLABS Handels GmbH, Sechshauser Strasse 48 / 3. emelet, Ausztria 1150 Bécs

Az RstV 55. §-a szerint felelős:
ICBxLABS Handels GmbH
Sechshauser Straße 48 / 3. OG
Ausztria 1150 Bécs

A felelősség kizárása

Webhelyünk hivatkozásokat (hiperhivatkozásokat) tartalmaz más webhelyekre. Mindezen külső utalások tartalmára és azok kialakítására semmilyen ráhatásunk nincs, ezért nem vállalunk felelősséget a külső webhelyek tartalmáért és kialakításáért. Ez kifejezetten vonatkozik a weboldalunkon megjelenő összes külső referenciára.

Vitarendezés

Az Európai Bizottság az online vitarendezési platformot működteti, amely megtalálható a https://ec.europa.eu/consumers/odr/ oldalon. A fogyasztók ezt a platformot használhatják vitáik megoldására.

Kötelesek vagyunk részt venni a fogyasztói választott bíróság előtt a vitarendezési eljárásban annak érdekében, hogy rendezzük a fogyasztóval fennálló szerződéses kapcsolatból fakadó vitákat, vagy ennek a szerződésnek az érvényességének igazolása vagy elvetése céljából. A választóbírói testület az Osztrák Alkalmazott Kommunikációs Intézet (ÖIAT) internetes ombudsmanja, Ungargasse 64-66/3/404, 1030 Bécs https://ombudsmann.at/. Ezen rész előtt részt veszünk egy egyeztető eljárásban.

Információ az online vitarendezésről

A fogyasztók panaszt nyújthatnak be az Európai Bizottság online vitarendezési plattformján is: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Bármilyen típusú fogyasztói panasz esetén a fenti E-mail címmel kapcsolatba tudnak lépni.

Fotók, hivatkozások

Photos by pixabay.com
Háttérkép by Matteo Paganelli / Unsplash

A weboldalunk külső kialakítási formája és tartalma

Minden jog az ICBxLABS Handels GmbH birtokában van.

Felhasználási feltételek

A weboldalunkon található bármilyen orvosi információt nem szabad közvetlen gyógyító nyilatkozatként vagy öngyógyszeres kezelés iránti kérelemként értelmezni. A betegségek és más fizikai vagy mentális rendellenességek diagnosztizálása és kezelése az orvosok speciális ismereteit igénylik. Ennek megfelelően weboldalunk tartalma áttekintő jellegű, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. A pontatlan (Ön) diagnózissal vagy (Ön) kezeléssel kapcsolatos kockázatokat csak orvossal folytatott konzultációval lehet csökkenteni. Minden felhasználónak alapos vizsgálattal és, ha szükséges szakember bevonásával meg kell határoznia, hogy a megadott ajánlások és iránymutatások alkalmazhatók-e az adott esetre. Az adagolás, alkalmazás vagy terápia a felhasználó saját felelőssége.

Tartalom felhasználhatósága

A www.icbxlabs.com és a www.roterxloewe.com weboldalakon szereplő tartalmak harmadik félnek történő bármilyen további felhasználásához a weboldal üzemeltetőjének írásbeli jóváhagyása szükséges. Az említett védjegyek, valamint az ezekkel kapcsolatban használt logók és grafikai tervek az ICBxLABS Handels GmbH tulajdonát képezik. Az említett védjegyek vagy a weboldal tartalmának írásbeli engedély nélküli használata vagy azzal történő visszaélés tilos.

Aktualitás és valóságtartalma

Minden jog fenntartva. A www.icbxlabs.com és www.roterxloewe.com webhelyeken található összes információ a közzététel időpontjában a legfrissebb ismereteket képviselik. A weboldalunkon elérhető információk és adatok helytálltságáért és teljességéért semmiféle felelősséget vagy garanciát nem vállalunk. A weboldalunkon elérhető információk és adatok aktualitásáért, és valóságtartalmáért semmiféle felelősséget nem vállalunk, mivel ezek az információk és adatok semmilyen módon nem jelentenek jogi garanciát.

Az ICBxLABS Handels GmbH fenntartja a jogot a megadott információk vagy adatok előzetes értesítés nélküli módosítására, törlésére vagy kiegészítésére, ha azt szükségesnek ítéli meg. A weboldalon közzétett tartalomból semmiféle jogi követelés nem vezethető le.

Linekek, megosztások

Az ICBxLABS Handels GmbH nagy figyelmet fordít annak hangsúlyozására, hogy hiperhivatkozás útján nem befolyásolja azon webhelyek tartalmát és kialakítását, amelyekre a www.icbxlabs.com vagy a www.roterxloewe.com oldalon hivatkozás található. Ennek megfelelően nem vállalunk felelősséget az említett webhelyek tartalmáért és kialakításáért. Abban az esetben, ha a felhasználók ilyen külső webhelyeket látogatnak meg, akkor elismerik ezt a kikötést. Ezért a külső információk felhasználásának következményeihez kapcsolódó jogi lépések kizártak.

A felelősség kizárása

A www.icbxlabs.com és www.roterxloewe.com webhelyeken található összes információ és tartalom felhasználása a saját felelőssége. A károkért, amelyek valószínűleg helytelen információk vagy azok helytelen értelmezése miatt merülnek fel semmiféle jogi felelősséget vagy egyéb felelősséget nem vállalunk. Az ICBxLABS Handels GmbH nem vállal továbbá felelősséget a weboldalon található információk vagy adatok felhasználása által okozott közvetlen vagy közvetett károkért. Az ICBxLABS Handels GmbH, valamint a weboldal felhasználója vagy harmadik fél között nincsenek jogok és kötelezettségek.